La xarxa del Col.legi

... per a la comunicació entre els col.legiats i la comunitat educativa

Des del programa d’estudi, investigació i pràctica d’Esbrina, que ens va portar a organitzar el seminari exploratori Imagining Education: Seeking New Metaphors for Schooling, us convidem a participar en la conferencia Repensar i transformar l’escola amb la gent, impartida pel Dr. Robert Peterson, editor de la revista Rethinking Schools, ex-president del Sindicat de mestres de Milwaukee, Wisconsin (Estats Units), mestre de 5è de primària durant 30 any i fundador de La Escuela bilingüe Fratney.

El Dr. Peterson compta amb un bon nombre de publicacions, algunes d’elles en castellà, entre les que destaquen: Rethinking Mathematics, Rethinking Globalization. Teaching for Justice in an Unjust World, i el capítol Peterson, R. (1997). La Escuela Fratney: un viaje hacia la democracia. En M. W. Apple i J. A. Beane (Comps.), Escuelas democráticas (95-130). Madrid: Ediciones Morata.

Des de la seva trajectòria de treball en col·lectius i grups organitzats per promoure una educació inclusiva, basada en la comunitat, la democràcia i la justícia social, la seva intervenció oferirà elements per a la reconsideració de les nocions de coneixement curricular, metodologia d’ensenyament i avaluació.

En un moment que planteja considerables reptes a l’educació, ens sembla necessari escoltar veus amb una llarga trajectòria d’investigació, acció educativa i ciutadana, dedicada a la millora de l’educació pública i la justícia social.

Visitas: 19

Afegir un document o publicació

Has de ser membre de La xarxa del Col.legi per poder afegir comentaris!

Registra't per La xarxa del Col.legi

Documents i publicacions

© 2018   Creado por Pere Marquès.   Tecnologia de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio