La xarxa del Col.legi

... per a la comunicació entre els col.legiats i la comunitat educativa

Professors i altres agents educatius de DIM que s'ofereixen

A partir d'ara, cada curs elaborarem una llista amb les ofertes de treball que ens enviïn a principi de curs els companys de la xarxa DIM-EDU.

El nostre propòsit és que aquesta llista arribi als centres docents i altres empreses i institucions que puguin estar buscant precisament a algú amb aquest perfil.

Pensem que el fet que es tracti d'integrants de DIM-EDU, una xarxa centrada en la millora de l'Educació, suposarà un bon aval per als candidats. AQUÍ ESTÀ LA LLISTA:

----------------------------------------

  • BarcelonaJavi Vizuete (Francesc Xavier Vizuete Villar) fjavier.vizuete@gmail.com 
  • Disposo tant de la titulació adequada, com veuran per el meu currículum, com d'àmplia experiència docent (en el segment de formació del professorat). Així mateix puc treballar sense cap nova tecnologia, però també puc aportar i em moc amb comoditat entre les noves tecnologies, tant per aplicar a l'aula com per compartir amb la resta dels meus companys.
  • Per això considero que puc ser un element de suport, o lider, si cal, en la coordinació tic, la formació continuada i en la dinamització del centre, tant a nivell tecnològic com metodològic i d'entorn social. http://fjaviervizuete.wixsite.com/home
---------------------------------------- 
  • BarcelonaM. Judit Castro Vallverdú  juditcastro.v@gmail.com.
  • Tinc 27 anys i la meva vocació sempre ha estat acompanyar els alumnes en l'aprenentatge de les matemàtiques i de les ciències en general. Sóc matemàtica i porto més de 3 anys treballant en Sangaku, una empresa educativa de Barcelona. Ara m'agradaria fer el salt a un centre educatiu per a ser professora de matemàtiques o ciències a Secundària i / o Batxillerat. about.me/juditcastro.
---------------------------------------
  • BarcelonaMaría Fernanda del Real García ferdelreal@gmail.com
  • Tinc experiència com a investigadora educativa (Doctorat en Pedagogia Aplicada a la UAB amb nota excel·lent Cum Laude i experiència en grups de recerca sobre Innovació Educativa per evitar el fracàs escolar), experta en l'ús i recerca d'aplicacions pedagògiques tant per crear contingut com per treballar en equips col·laboratius utilitzant el Model de les intel·ligències múltiples. Així mateix tinc experiència coordinant equips de treball per al desenvolupament de material pedagògic en infantil. http://mariafernandadelreal.weebly.com/
  • Perfil a Linkedin https://es.linkedin.com/in/mariafernandadelreal
---------------------------------------

Visitas: 13

Afegir un document o publicació

Has de ser membre de La xarxa del Col.legi per poder afegir comentaris!

Registra't per La xarxa del Col.legi

Documents i publicacions

© 2018   Creado por Pere Marquès.   Tecnologia de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio