La xarxa del Col.legi

... per a la comunicació entre els col.legiats i la comunitat educativa

Benvolguts/des companys i companyes, 

 

Després del éxit de les Jornades LTL’17 de l’any passat ja hem posat en marxa una nova edició. Aquest any el tema central de les Jornades és: The role of emotion in Language Acquisition. Les jornades, un cop més, pretenen esdevenir un fòrum de treball i diàleg per a professors en actiu, escoles, universitats i futurs professors que ensenyen en i a través de l’anglès.

 

The role of emotion in language acquisition

 

Com engresquem els nostres alumnes per aprendre altres llengues? Com podem aprofitar a classe la seva llengua i cultura d'origen? Com afecta l’emoció en l’adquisició del llenguatge?Com podem crear experiències educatives aplicables en un escenari cada cop més multimodal? Quins efectes tenen tots aquests factors en el paper del professor? Què podem fer durant el procés l'acollida dels alumnes nouvinguts? Tots aquests interrogants seran els eixos de treball de les conferències, taules rodones i tallers que tenim programats al llarg d'aquests dos dies.

 

Com a educadors, en una societat global que canvia contínuament, hem d’afrontar nous reptes, conèixer i ampliar els nostres recursos, i sobretot treballar plegats. Per altra banda, actualment l’ensenyament en anglès o en una segona llengua és més una necessitat. Els escenaris poden ser diferents, però les eines, les habilitats i els recursos del professor sovint són comuns o es poden adaptar.

 

Es per tot aixó que ens tornem a adreçar a vosaltres per demanar-vos el vostre support i assistència a aquestes jornades. Us passo un link amb un video de l’anterior edició.

 

 

Visita tota la informació del congrés al web
www.stpeters.es/ltl

 

Video del LTL’17: WATCH VIDEO LTL’17 


Contacte: ltlcongress@stpeters.es


Telèfon. 932043612

 

Salutacions cordials

 

Joan Rovira | Joint Ventures Manager

tel. 93 204 36 12 jrovirasanz@stpeters.es

Visitas: 10

Afegir un document o publicació

Has de ser membre de La xarxa del Col.legi per poder afegir comentaris!

Registra't per La xarxa del Col.legi

Documents i publicacions

© 2018   Creado por Pere Marquès.   Tecnologia de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio