La xarxa del Col.legi

... per a la comunicació entre els col.legiats i la comunitat educativa

21i22 d'abril: 3a JORNADA DE ROBÒTICA i més... a Figueres

Benvolgut company/a,

Després de dos anys Figueres serà de nou l'amfitriona de la Jornada de programació, robòtica i impressió 3D aplicades al món educatiu (#PR3D2017).

La tecnologia en l'educació avança de forma exponencial en totes les àrees del coneixement i per això hem decidit ampliar els temes a la realitat virtual, la realitat augmentada, els makers, els drons i la intel·ligència artificial.

Si tens una experiència que exposar no dubtis en fer-nos arribar la teva proposta emplenant el formulari (https://sites.google.com/site/jornadafigueres2017/comunica) i l'estudiarem amb molt d'interès. Estem segurs que el públic assistent escoltarà amb atenció les experiències desenvolupades de forma aïllada o no en tots els centres educatius.

També estem en la fase de rebre les propostes de taller (https://sites.google.com/site/jornadafigueres2017/taller) per desenvolupar en mòduls de dues hores.

Però si finalment no és el teu cas, el de presentar alguna proposta, t'animem a inscriure't com a assistent ja que estem segurs que t'interessarà tot o part del que s'exposi.

Salutacions cordials,

Pere Marquès, Pepe Giraldez i Fede Luque

Guardar

Visitas: 1

Afegir un document o publicació

Has de ser membre de La xarxa del Col.legi per poder afegir comentaris!

Registra't per La xarxa del Col.legi

Documents i publicacions

© 2017   Creado por Pere Marquès.   Tecnologia de

Emblemes  |  Informar d'un problema  |  Términos de servicio